S24523 (62 of 114).jpg

Ik ben Anja Op 't Hoog

Sinds 1991 werk ik als therapeute en homeopaat. In deze levensfase merk ik dat al mijn expertises bij elkaar komen. Ik vind het een eer om deze in te zetten en door te geven aan mensen die verder willen.

Ik heb ervaren dat als er sprake is van zielspijn, emotionele pijn of lichamelijke pijn dit vaak een signaal is om iets extra aandacht te geven in je leven. Ik weet dat het goed is om dit bij alle drie de aspecten tegelijk te doen. Hierdoor kan je zelfhelend vermogen weer beter zijn werk doen waardoor je meer in je kracht komt.

Door mijn gedegen en intensieve opleidingen heb ik veel geleerd van anderen maar het meeste heb ik geleerd door het leven zelf. Door moeder te mogen zijn, dochter, oma, echtgenote, schoonmoeder, vriendin, zus, collega en therapeute. En ik leer nog elke dag door vallen en opstaan en door gewoon mezelf te zijn. 

Waar ik vooral goed in ben is met aandacht aanwezig zijn. Hierdoor ontstaat er een ruime en veilige plek voor jou. Een plek waarin jij jezelf kunt ontmoeten en waar ik ondersteun met mijn luisteren en mijn intuïtie en kennis, niet oordelend wel confronterend als dat nodig is.

 
20191117_100430_2.jpg

Hoe kan ik helpen?

Dat doe ik door aanwezig te zijn met een luisterend oor, zonder oordelen, met compassie en mijn heldervoelendheid. Ik zet daarvoor een aantal technieken in zoals Opstellingen, visualisaties, Touch for Health, Klassieke en Inspiring Homeopathie en Cosmic Flower therapie. Deze instrumenten zijn ingebed in een praktijkervaring van meer dan 30 jaar en in mijn volledige levenservaring, als dochter, echtgenote, (schoon)moeder,  (schoon)zus, vriendin en oma.

 

Wat zeggen mijn cliënten?

Bedankt voor alle inzichten en levenswijsheden die je me aangereikt hebt. Mede daardoor ben ik wie ik nu ben.

Ine

Ik heb Anja leren kennen als een oprecht geïnteresseerde en integere vrouw, die zuiver en doelgericht met je aan de slag gaat. Ik ben erg blij dat zij op mijn pad is gekomen.

Silvie

Bij Anja landt je verhaal zacht!

José

De consulten bij Anja op ‘t Hoog ervaar ik louter positief. Anja weet als geen ander precies datgene te benoemen waar ik zelf moeilijk of niet achter kan komen. Haar professionaliteit, integriteit en oprechtheid maken dat ik mij volledig open en eerlijk opstel. Zonder schroom kan ik vertellen wat mij bezighoudt, waar ik zoekende ben naar de juiste weg en wat de obstakels op mijn pad zijn.


Daarbij legt Anja de nadruk op mij als persoon: ik mag er zijn. Ik ontwikkel mezelf en Anja is daarbij mijn gids. Haar aanpak heeft mij ontzettend geholpen. Het maakt me trots dat de investering en het vertrouwen van Anja in mij, me als persoon sterker maakt.

Ruud

Zeer tevreden! Waar de reguliere geneeskunde vooral bezig is met symptoombestrijding, weet Anja samen met client de werkelijke oorzaak achter het gezondheidsprobleem te achterhalen en die aan te pakken. Dit wordt bereikt middels verschillende werkwijzen die elke keer weer anders zijn, passend bij de client en bij zijn/haar omstandigheden op dat moment. Zeer heldere en betrokken communicatie.


Anja zorgt ervoor dat je je echt ‘gehoord’ voelt, zodat alle eventuele onderliggende kwesties aan bod komen. Vaak is er na één behandeling al verbetering merkbaar. Mijn ervaringen zijn heel positief, ook mijn puberdochter met de typische hormonale problemen is al erg opgeknapt na 2 behandelingen.

Joyce

 

073-5117277

06 - 1476 7332

De Akker 55, 5251 CA Vlijmen

  • LinkedIn
  • Instagram

©2020 Anja op 't Hoog.