Google+

Nieuwe behandeling: magnetiseren

Vanaf 1 november 2018 bied ik ook de mogelijkheid voor een consult dat volledig aan magnetiseren besteed wordt.

Om ons heen is er heel veel helende energie. Deze kan en mag  ik door mijn handen doorgeven. Dit heet magnetiseren en is een heel oude manier van helen. Vroeger werd het ook wel handoplegging of overlezen genoemd. Deze helende energie zorgt voor ontspanning en heling. Door ontspanning werkt ook je zelfhelend vermogen beter.

De energie werkt overal doorheen. Dus je houdt je kleren aan en gaat lekker liggen, al dan niet onder een dekentje, of zitten als je dat fijner vindt en laat de energie zijn werk doen, met mij als kanaal die het door mag geven.

Reacties van cliënten zijn:

Door de ontspanning kan ik er weer beter tegen.

Na de behandeling kan ik de emotionele spanning in mijn omgeving weer een tijd aan.

Mijn hartkloppingen zijn veel rustiger.

Het opgejaagde gevoel is weg.

Mijn knie is een tijdje veel minder pijnlijk.

Ik slaap beter.

Voel me lichter, helderder.

De behandeling duurt 3 kwartier en kost €50,- . Maak nu een afspraak >>