Google+

Instrumenten die ik inzet voor jou

Ik maak gebruik van instrumenten als Homeopathie, Touch for Health, Opstellingen en Visualisaties. Maar vooral aandacht voor wat jij zelf kunt. Hieronder lees je welke instrumenten in inzet.


Nieuw vanaf 1 november: magnetiseren

Magnetiseren is energetisch healing door handoplegging

Vanaf 1 november 2018 bied ik ook de mogelijkheid voor een consult dat volledig aan magnetiseren besteed wordt.

Om ons heen is er heel veel helende energie. Deze kan en mag  ik door mijn handen doorgeven. Dit heet magnetiseren en is een heel oude manier van helen. Vroeger werd het ook wel handoplegging of overlezen genoemd. Deze helende energie zorgt voor ontspanning en heling. Door ontspanning werkt ook je zelfhelend vermogen beter.

De energie werkt overal doorheen. Dus je houdt je kleren aan en gaat lekker liggen, al dan niet onder een dekentje, of zitten als je dat fijner vindt en laat de energie zijn werk doen, met mij als kanaal die het door mag geven. De behandeling duurt 3 kwartier en kost €50,-.

Wat zeggen PATIËNTEN na een behandeling?

Door de ontspanning kan ik er weer beter tegen.

Na de behandeling kan ik de emotionele spanning in mijn omgeving weer een tijd aan.

Mijn hartkloppingen zijn veel rustiger.

Het opgejaagde gevoel is weg.

Mijn knie is een tijdje veel minder pijnlijk.

Ik slaap beter.

Voel me lichter, helderder.

Touch for Health

Touch for Health is een spiertestmethode die ontwikkeld is vanuit de fysiotherapie.

Daar is ontdekt dat het lichaam hele duidelijke signalen afgeeft als er iets niet goed of prettig is. In zo’n situatie maakt het lichaam zich op om een eind te maken aan die toestand, iets dat bekend staat als de vecht/vlucht reactie. Het is dus zo dat als er "gevaar" dreigt we een hele andere spierspanning hebben dan wanneer we "oké" zijn. Dit wordt o.a. geregeld door de adrenaline die vrij komt als er iets aan de hand is.

Het testen helpt je om weer meer verbinding te maken met je lichaam en daardoor met je voelen je eigen weten. Het lichaam kan je vaak antwoorden geven die je in je hoofd nog niet helemaal duidelijk hebt.

Het testen helpt mij en jou om nog beter het in te zetten middel op je af te stemmen. 


Familie Opstellingen

Bij een opstelling ga je kijken welke elementen een rol spelen bij de vraag die je hebt.

Deze elementen leg intuïtief voor je neer in de vorm van sjablonen of voorwerpen. Door er afstand van te nemen zie je hoe ze zich onderlinge verhouden en welke rol dat ze spelen. Ook kun je gaan staan op een sjabloon en voelen wat dat element voor je betekent, wat daar speelt of wat het je te vertellen heeft. Op deze voelende manier stem je makkelijker af op je onbewuste weten. Dit draagt bij tot inzicht waardoor er weer beweging en richting komt.


Visualisaties

Vaak weten we meer dan we denken.

Visualiseren is met je ogen dicht naar binnen kijken om zo meer bij je innerlijke weten te komen en niet zoals gebruikelijk bij je denken. Innerlijk zijn er vaak plaatjes die een andere kijk geven op jouw situatie of klacht. Zijn er geen plaatjes dan is er in ieder geval er een rustige plek van waaruit je jouw situatie of klacht opnieuw kunt bezien. Ik help je mee om daar te komen. 


Klassieke Homeopathie

Klassieke homeopathie is een holistische geneeswijze.

Dat wil zeggen een geneeswijze die naar jou als geheel kijkt. Het is dus zo dat er niet alleen naar de klacht zelf wordt gekeken maar dat die klacht wordt geplaatst tegen de achtergrond van jezelf als persoon. Heb je lichamelijke of emotionele klachten dan ga ik als klassiek homeopaat uiteraard kijken wat die klacht is, maar ik bekijk ook hoe jij die beleeft, hoe en wanneer de klacht onstaan is en wat deze met je doet. Uiteindelijk wordt op basis van al deze informatie het homeopathisch middel afgestemd.

Homeopatische middelen

Inspiring Homeopathie

Inspiring Homeopathie is een manier om met je levensvragen om te gaan.

Zijn er patronen in je leven waarin je het gevoel hebt dat je vast zit? Of problemen waar je telkens weer tegenaan loopt, geestelijk of lichamelijk? Dan kan Inspiring Homeopathie je ondersteunen om hier op een andere, nieuwere en geïnspireerde manier mee om te gaan. Inspiring homeopathie is meer dan de klassieke homeopathie geënt op de universele menselijke thema's, als gebrek aan (eigen) liefde en zelfvertrouwen, behoefte aan waardering, strijd tussen gevoel en verstand, schuldgevoelens, zoeken naar spiritualiteit. Er is voor elk thema een passend homeopatisch middel dat je helpt om op jou manier vorm te geven aan deze thema's in jou leven