S24523 (47 of 114).jpg

Anja op 't Hoog

Kom je alleen niet verder?

Misschien kan ik je dan helpen. Met ruim 30 jaar ervaring als therapeut en via verschillende ondersteunende technieken zoals homeopathie, familieopstellingen en Touch For Health.


Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat voor jou het beste werkt.

 

Dit doe ik voor jou

Wanneer kan ik helpen?

Zijn er grote veranderingen in je leven zoals ouderschap, pensioen, scheiding, verlies, puberteit of overgang, al dan niet gepaard gaand met lichamelijke klachten? Of heb je het gevoel dat je al tijden in rondjes loopt of in dezelfde doodlopende straat uitkomt, in je gedachten, met je emoties en/of je lichamelijke klachten?


Dan kan ik wellicht een stukje met je meelopen en je gidsen tot er een nieuw en duidelijker pad voor je zichtbaar wordt. Ik ben ervan overtuigd dat je zelf weet wat het beste voor je is maar dat je soms het zicht daarop kwijt raakt. Ik kan je wellicht helpen met het terugvinden van je eigen licht op jouw pad.

20191117_172501_4.jpg
 

Quote van een client

De consulten bij Anja op ‘t Hoog ervaar ik louter positief. Anja weet als geen ander precies datgene te benoemen waar ik zelf moeilijk of niet achter kan komen. Haar professionaliteit, integriteit en oprechtheid maken dat ik mij volledig open en eerlijk opstel. Zonder schroom kan ik vertellen wat mij bezighoudt, waar ik zoekende ben naar de juiste weg en wat de obstakels op mijn pad zijn.


Daarbij legt Anja de nadruk op mij als persoon: ik mag er zijn. Ik ontwikkel mezelf en Anja is daarbij mijn gids. Haar aanpak heeft mij ontzettend geholpen. Het maakt me trots dat de investering en het vertrouwen van Anja in mij, me als persoon sterker maakt.

 

Lees mijn laatste blogs

 
 
Calm Sea

Maak een afspraak

De praktijk is geopend tussen

Maandag - vrijdag: 08:00 - 19:00
Bij uitzondering ook in weekenden
Elke dag bereikbaar via Whatsapp

 

073-5117277

06 - 1476 7332

De Akker 55, 5251 CA Vlijmen

  • LinkedIn
  • Instagram

©2020 Anja op 't Hoog.