Bel 073 - 511 7277 voor een afspraak

Of mail naar info@anjaopthoog.nl

Consulten

Een consult duurt gemiddeld een uur. Heb je behoefte aan meer tijd of kom je makkelijker met jezelf in verbinding door te lopen, dan is het ook mogelijk om een wandel consult te doen. We maken dan samen een inspirerende wandeling.

In het persoonlijke consult is er alle aandacht voor jou en kijken we samen wat de beste werkvorm is. Hiervoor heb ik een aantal tools en jij ook. Ik help je deze te ontdekken. Door te luisteren en mijn intuïtie en kennis in te zetten.

Daarbij kunnen we uitkomen op homeopathie, op touch for health of op opstellingen. Vaak gebruiken we een combinatie hiervan, maar altijd iets dat bij jou past. We nemen de tijd, zetten de telefoons uit, doen de schoenen uit, zodat je goed geaard en met aandacht bij jezelf bent, drinken thee en kijken wat nodig is.  

Meditatie training

Daarnaast begeleid ik meditatie groepen. Waarbij ik je gids ben naar meer ontspanning, meer bewustzijn van jezelf en en beter beheer van je energie.


Tarieven

Per 1 januari 2017 gelden nieuwe tarieven omdat ik dan de beroepsvereniging verlaat. Dit betekent dat consulten niet meer vergoed worden door de zorgverzekering. In mijn blog lees je hoe ik tot dit besluit ben gekomen en wat het precies inhoudt.

 

Prijzen per 01-08-2017

  • Consulten kosten € 65

  • Voor het eerste consult trekken we 1,5 tot 2 uur uit.

  • Vervolg consulten duren gemiddeld 1 uur.

  • Telefonisch consult: € 15.

 

Consulten korter dan 24 uur van te voren afgemeld worden in rekening gebracht.


Contact gegevens 

Of als je meer wilt weten over wat ik voor je kan doen.

Telefoonnummer

073 - 511 7277

Route naar de praktijk

Adres

 

De Akker 55
5251 CA
Vlijmen (Noord-Brabant)

Consulten alleen op afspraak