Google+

Hoe lang duurt een consult?

Voor het eerste consult trekken we 1,5 tot 2 uur uit. Een vervolgconsult duurt gemiddeld een uur. Heb je behoefte aan meer tijd of kom je makkelijker met jezelf in verbinding door te lopen, dan is het ook mogelijk om een wandel consult te doen. We maken dan samen een inspirerende wandeling.

In het persoonlijke consult is er alle aandacht voor jou en kijken we samen wat de beste werkvorm is. Hiervoor heb ik een aantal tools en jij ook. Ik help je deze te ontdekken. Door te luisteren en mijn intuïtie en kennis in te zetten.

Daarbij kunnen we uitkomen op homeopathie, op touch for health of op opstellingen. Vaak gebruiken we een combinatie hiervan, maar altijd iets dat bij jou past. We nemen de tijd, zetten de telefoons uit, doen de schoenen uit, zodat je goed geaard en met aandacht bij jezelf bent, drinken thee en kijken wat nodig is.  

Meditatie training

Naast individuele consulten begeleid ik ook meditatie groepen. Waarbij ik je gids ben naar meer ontspanning, meer bewustzijn van jezelf en en beter beheer van je energie. Neem contact op als je wilt weten wanneer er een nieuwe groep start.


Tarieven per consult

  • Reguliere consulten kosten € 65,-

  • Magnetiseren (consult van 3 kwartier) € 50,-

  • Telefonisch consult: € 15,-

 

Goed om te weten

  • Per 1 januari 2017 heb ik de beroepsvereniging voor Klassieke Homeopathie verlaten. Dit betekent dat mijn consulten niet vergoed worden door de zorgverzekering. In mijn blog lees je hoe ik tot dit besluit ben gekomen en wat het precies inhoudt.

  • Consulten vinden alleen plaats op afspraak.

  • Consulten korter dan 24 uur van te voren afgemeld worden in rekening gebracht.


Contact gegevens 

Als je meer wilt weten over wat ik voor je kan doen.

Telefoon

073 - 511 7277

EMAIL

info@anjaopthoog.nl

Adres

De Akker 55
5251 CA
Vlijmen (Noord-Brabant)

Route naar de praktijk