Google+

Ik ben Anja Op 't Hoog

Anja Op 't Hoog 1

Sinds 1991 werk ik als therapeute en homeopaat. In deze levensfase merk ik dat al mijn expertises bij elkaar komen. Ik vind het een eer om deze in te zetten en door te geven aan mensen die verder willen.

Ik heb ervaren dat als er sprake is van zielspijn, emotionele pijn of lichamelijke pijn dit vaak een signaal is om iets extra aandacht te geven in je leven. Ik weet dat het goed is om dit bij alle drie de aspecten tegelijk te doen. Hierdoor kan je zelfhelend vermogen weer beter zijn werk doen waardoor je meer in je kracht komt.

Wat ik heb geleerd

Door mijn gedegen en intensieve opleidingen heb ik veel geleerd van anderen maar het meeste heb ik geleerd door het leven zelf. Door moeder te mogen zijn, dochter, oma, echtgenote, schoonmoeder, vriendin, zus, collega en therapeute. En ik leer nog elke dag door vallen en opstaan en door gewoon mezelf te zijn. 

Waar ik vooral goed in ben is met aandacht aanwezig zijn. Hierdoor ontstaat er een ruime en veilige plek voor jou. Een plek waarin jij jezelf kunt ontmoeten en waar ik ondersteun met mijn luisteren en mijn intuïtie en kennis, niet oordelend wel confronterend als dat nodig is.